Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Парк-меморіал на честь захисників України – нове «місце сили»

20 грудня 2019 року, 11:25

Депутати Київради підтримали присвоєння парку на вулиці Вінницькій у Солом’янському районі назви «Парк захисників України». Три роки тому така ініціатива надійшла від ветеранів АТО та була підтримана депутатами Київради, які представляють виборців Солом’янського району. У 2016 році на місці майбутнього парку була урочисто закладена символічна гільза від 125-міліметрового снаряду.

«Відтепер маємо своє «місце сили», де будуть проходити зустрічі ветеранів та волонтерів, патріотичні заходи для школярів, акції вшанування пам’яті», – зазначив депутат Київради, заступник голови КМДА Вячеслав Непоп, який послідовно підтримував ініціативу створення парку-меморіалу.

За словами Вячеслава Непопа, Солом’янський район дає чи не найбільше мобілізованих та залучених до виконання бойових завдань у зоні АТО/ООС. Саме у Солом’янському районі розташоване Міністерство оборони, Генеральний Штаб ЗСУ, Національний університет оборони України.

«Тож створення парку-меморіалу саме у Солом’янському районі – не збіг обставин, а продумане рішення», – додав Вячеслав Непоп.

Облаштування парку-меморіалу сприятиме впровадженню Концепції щодо патріотичного виховання молоді. Місцева громада підтримала створення парку-меморіалу, проект пройшов громадське обговорення на сайті КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]