Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп провів інспекцію капітального ремонту медичних закладів Дніпровського району

12 листопада 2018 року, 15:53

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп провів виїзну інспекцію двох медичних закладів Дніпровського району, у яких проводиться капітальний ремонт приміщень за кошти міського бюджету: Київську дитячу клінічну лікарню № 2 та Київську клінічну лікарню № 3.

Капітальний ремонт обох закладів передбачає термосанацію, перепланування та переобладнання приймальних відділень із тим, щоб лікарі змогли надавати пацієнтам швидку та ефективну допомогу.

У Київській дитячій клінічній лікарні № 2 на проспекті Алішера Навої, 3, не було капітального ремонту із моменту здачі в експлуатацію в 1975 році. Лікарня розрахована на 400 ліжок і навіть на час ремонтних робіт не припиняє свою роботу. У поточному році завершиться термосанація стін будівлі, заміна вікон, утеплення і ремонт даху, облаштування відмостки для захисту фундаменту від підтоплень. Уже встановлене освітлення за периметром лікарні, закінчуються роботи із викладання доріжок. Наступного року заплановано провести благоустрій території та встановити нове обладнання.

Капітальний ремонт будівель головного корпусу (стаціонар та операційні) Київської клінічної лікарні № 3 на вулиці Петра Запорожця, 26 передбачає у 2018-2019 роках заміну вікон на енергоощадні та ремонт приймального відділення.

«Показовий факт, що капітальний ремонт у лікарнях проводиться вперше за багато років. Давно вже змінилися вимоги до планування приміщень, до енергоощадності. Капітальний ремонт київських лікарень важливий із точки зору модернізації охорони здоров’я в Україні, тому приділяємо йому підвищену увагу», – зазначив Вячеслав Непоп.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]