Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ярмарки змінять маршрути автобусів №№ 6, 31, 61 і тролейбусів №№ 34, 37-А

11 жовтня 2019 року, 12:39

12 жовтня буде змінено маршрут автобусів №№ 6, 61 і тролейбусів №№ 34, 37-А, а наступного дня, 13 жовтня, – маршрут автобусів № 31. Як повідомили у КП «Київпастранс», це пов’язано із проведенням продовольчих ярмарків на вулицях Лісківській, Марини Цвєтаєвої,  Йорданській і Татарській.

Із початку руху до закінчення ярмарків (орієнтовно до 18:00) рух маршрутів буде організовано:

  • автобусів № 6 – від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);
  • автобусів № 61 – від зал. пл. «Троєщина» до вул. Радунської (без заїзду на вул. Лісківську);
  • тролейбусів № 34 – від вул. Північної, далі – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери;
  • тролейбусів № 37-А – від ст. м «Лісова» до вул. Лісківської за діючою трасою руху, далі за маршрутом № 37;
  • автобусів № 31 від станції метрополітену «Політехнічний інститут» до вул. Отто Шмідта за діючою трасою, далі – вул. Отто Шмідта – вул. Нагірна, далі за діючою трасою.

Нагадаємо, що дізнаватися в режимі реального часу про зміни маршрутів громадського транспорту можна у телеграм-каналі КП «Київпастранс»: https://t.me/kyivpasstrans.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]