Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Юлія Хан: Інсталяція Merman надихає на спортивні перемоги

11 липня 2021 року, 10:02

Інсталяцію Merman біля Арки Дружби народів відвідали плавці з київських спортивних шкіл. Про це розповіла директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан.

«Наші кандидати в майстри спорту із плавання позитивно оцінили нову інсталяцію біля Арки Дружби народів. Merman є справжньою українською перемогою і може слугувати мотивацією нашим молодим спортсменам, які, впевнена, обов’язково принесуть Україні не одну спортивну перемогу», – прокоментувала Юлія Хан.

Як розповіли автори проєкту Merman, його головна ідея полягає в поширенні меседжу про те, що всі перешкоди на життєвому шляху кожної людини можна подолати – не можна здаватися, потрібно завжди триматися на плаву.

«Запрошуючи справжніх плавців до інсталяції ми ще раз підкреслюємо зв’язок спорту, мистецтва, культури та справжнього людського життя», – сказали автори проєкту Merman.

Нагадаємо, що інсталяцію Merman можна побачити біля Арки дружби народів до 12 липня.

Довідково.

Проєкт створено коштом та зусиллями команди Burning man project, команди Merman team та волонтерів. Інсталяція біля Арки дружби народів встановлена за сприяння міської влади, Департаменту культури КМДА та Центрального парку культури і відпочинку м. Києва. Цей проєкт братиме участь у фестивалі Burning Man у США, штаті Невада.

Фото: Сергій Перепелиця

 

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]