Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 23 червня КМДА і районні держадміністрації змінять режим роботи та працюватимуть з 8 години ранку

22 червня 2020 року, 19:35

На період дії карантину внесено зміни у режим роботи будівлі адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36 та районних в місті Києві державних адміністрацій. Про це поінформував керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Так, із 23 червня адміністративний комплекс на вулиці Хрещатик, 36 та районні в місті Києві державні адміністрації працюватимуть за таким режимом:

  • понеділок – четвер: з 8:00 до 17:00;
  • п’ятниця: з 8:00 до 15:45;
  • перерва: з 12:00 до 12:45.

Нагадаємо, що для запобігання поширенню захворювання COVID-19 на території міста Києва, тимчасово, на період протиепідемічних заходів, обмежено доступ до будівлі адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36.

Важливо, що громадяни можуть реалізувати право на звернення до Київського міського голови, виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київської міської ради, надіславши письмове звернення поштою, з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку.

Громадяни можуть залишити письмові звернення у скриньках, розміщених біля центрального входу до адмінбудівлі на вулиці Хрещатик, 36.

Детальна контактна інформація Київської міської державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]