Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За два роки у Києві з’явилося 37 нових скверів і на 30 га збільшилась площа зелених зон – Віталій Кличко

08 грудня 2016 року, 11:08

За два роки у Києві з’явилося 37 нових скверів і на 30 га збільшилась площа зелених зон. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час звіту про результати своєї діяльності на посаді.

«Київ здавна вважався зеленою столицею. І два роки тому ми поставили завдання – повернути це звання нашому місту. Тож за два останніх роки статус скверу було надано 140 земельним ділянкам, на 30 га збільшилась площа зелених зон, з’явилося 37 нових скверів, оновлено понад 100 зелених зон міста», – зазначив Віталій Кличко. 

Говорячи про туристичний потенціал української столиці, мер підкреслив, що з року в рік зростає кількість іноземних туристів, які приїжджають  до Києва.

«Цього року столицю відвідали 1 мільйон 500 тисяч  туристів із-за кордону. І наше місто має великий потенціал, який ми активно розвиваємо. В наступному році ми очікуємо збільшення туристичного потоку, бо готуємося на гідному рівні провести і «Євробачення», і чемпіонат світу з хокею, і в 2018-му – фінал Ліги Чемпіонів з футболу», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]