Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За минулу добу дорожники вивезли понад 16 тисяч тонн снігу

16 лютого 2021 року, 9:15

Столичні дорожники продовжують у цілодобовому режимі очищати місто від снігу. Його вивозять насамперед із вулиць, площ, зупинок громадського транспорту. За минулу добу вивезено більше 16 тисяч тонн снігу. Про це інформує КК «Київавтодор».  

Вночі вулиці і тротуари очищали від снігу та обробляли протиожеледними засобами 304 одиниці транспорту. А також 40 бригад із ручного прибирання. Наразі працюють 437 одиниць спецтехніки підприємства і 71 бригада ручного прибирання.

«Київавтодор» звертається до водіїв із проханням прибрати авто з крайніх смуг руху. Адже через припарковані машини не може повноцінно працювати спецтехніка для вивезення снігу й очищення доріг.

Нагадаємо, що за рухом снігоприбиральної техніки можна спостерігати на інтерактивній мапі за посиланням: https://clean.kyivcity.gov.ua/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]