Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За несвоєчасне прибирання снігу інспектори благоустрою внесли близько 1050 приписів

11 лютого 2021 року, 18:01

Столицю четвертий день поспіль засипає снігом. Столичні інспектори благоустрою посилили контроль за звільненням міських територій від наслідків опадів. Про це повідомив в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Контроль за прибиранням дорожньо-вуличної мережі від снігу здійснюється майже нон-стоп. Інспектори КП «Київблагоустрій» та районних держадміністрацій миттєво реагують на зміни погоди та звертають увагу відповідальних на недоліки в прибиранні. За сьогодні вже внесли близько 1050 приписів. Вимога – ретельно та якісно прибирати закріплені за підприємствами локації. На тих, хто проігнорував приписи, – складалися адмінматеріали. Таких за останню добу було 111», – прокоментував Тимур Ткаченко.

Інспектування триватиме й надалі, до врегулювання ситуації та завершення снігопаду.

Нагадаємо, за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення штраф за порушення правил благоустрою складає до 1700 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]