Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За результатами обговорення з громадськістю КП «Плесо» шукатиме виконавця робіт із розчистки озера Синє

24 жовтня 2023 року, 12:25

За результатами обговорення з громадськістю, яка виступає за порятунок озера Синє, комунальне підприємство «Плесо» шукатиме виконавця робіт із розчистки озера. Враховуючи критичний стан водойми та запит громади на її відновлення, першочергово планується виконати комплекс робіт, спрямованих на покращення екологічного, санітарного та гідрогеологічного стану озера. Про це повідомляє КП «Плесо».

Згідно з експертизою, загальна вартість робіт, які включають відновлення водойми та благоустрій території довкола, становить 96 млн 350 тис. грн. У 2023 році планується перший етап робіт – розчистка озера. Комплекс робіт проведуть за рахунок коштів, передбачених у спеціальному фонді в розмірі 35 млн грн. Рішення щодо продовження благоустрою території розглядатиметься окремо не раніше 2024 року.

Нагадаємо, що 21 жовтня відбулася зустріч громади з генеральним директором КП «Плесо» щодо поточного стану озера Синє та подальших дій із його порятунку. На зустрічі, зокрема, повідомлялося, що в разі відсутності форс-мажорів, роботи з розчистки водойми розпочнуть у середині листопада.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]