Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Захищати країну в лавах ЗСУ від початку повномасштабної війни пішли 268 працівників «Київавтодору» та 178 працівників керуючих компаній

21 листопада 2022 року, 16:33

Від початку широкомасштабного російського вторгнення, тобто вже 271-й день, комунальні служби працюють, аби забезпечити життєдіяльність столиці. Так, у вихідні після рясних снігопадів на вулицях столиці долали наслідки негоди майже 5 тисяч працівників комунальних служб.

Після 24 лютого і дорожникам, і працівники ЖКГ, які сьогодні прибирають дороги, вулиці і двори від снігу, обробляють дороги, мости і тротуари протиожеледними засобами, довелося переформатувати роботу, у тому числі через нестачу персоналу. Адже частина працівників із початком повномасштабної війни пішла захищати країну в лавах Збройних сил.

Зокрема, боронять Україну сьогодні 268 працівників підприємств комунальної корпорації «Київавтодор». На жаль, троє героїв-дорожників загинули. Це – ремонтник штучних споруд КП «Київавтошляхміст» Віктор Голумбйовський, асфальтобетонник КП ШЕУ Оболонського району Олег Шльонкін та асфальтобетонник 5 розряду дорожньо-ремонтної дільниці № 1 ШЕУ Оболонського району Сергій Хахуда. 

Також 178 працівників керуючих компаній сьогодні захищають Україну в лавах ЗСУ та Тероборони.

Місто висловлює вдячність усім, хто сьогодні боронить державу зі зброєю в руках і всім, хто наближає нашу перемогу на своїх робочих місцях.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]