Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Закриття шкіл не дасть бажаного результату у боротьбі з коронавірусом – Сергій Чумак

30 жовтня 2020 року, 15:22

Закриття шкіл не дасть бажаного результату у боротьбі з коронавірусом. Про це повідомив генеральний директор державної установи «Київський міський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» – головний державний санітарний лікар міста Києва Сергій Чумак.

«Наше першочергове завдання – організувати безпечний процес навчання. Це своєчасне виявлення хворих, визначення та ізоляція контактних із хворими на коронавірус, забезпечення шкіл дезінфікуючими засобами та дотримання санітарних норм. Це наше спільне завдання з батьками та педагогами. Саме від їхньої уваги до стану здоров’я дітей та відповідальності залежить своєчасне виявлення симптомів захворювання у школярів та вчасна ізоляція. Такі заходи у першу чергу дозволять зменшити ризик інфікування інших учасників навчального процесу», – підкреслив Сергій Чумак.

Нагадаємо, що з 29 жовтня у столичних школах відновлено навчальний процес після канікул. Місто тримає ситуацію на контролі й оперативно ухвалює рішення щодо карантину в окремих школах чи про переведення окремих класів на дистанційне навчання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]