Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Застосунок Київ Цифровий об’єднав мапу укриттів і пункти обігріву в єдиний сервіс

26 грудня 2023 року, 15:58

Застосунок Київ Цифровий оновив мапу укриттів, додавши до неї пункти обігріву, де можна зарядити гаджети в період блекаутів, під’єднатись до інтернету та зігрітися. Тепер цей сервіс має назву Мапа стійкості. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«В оновленому розділі ви можете не тільки знайти найближче укриття і прокласти до нього маршрут, а й обрати найближчий пункт обігріву. Також карту можна переглядати офлайн, якщо завантажити її заздалегідь, коли є інтернет», – сказав Петро Оленич.

Знайти оновлену мапу можна в застосунку Київ Цифровий: розділ «Більше сервісів» (К) – «Безпека» – «Мапа стійкості».

Окрім цього, розробники нагадали про можливість отримання сповіщень від ДТЕК про стабілізаційні відключення електропостачання. Завдяки цій інтеграції, користувачі будуть поінформовані щодо стабілізаційних відключень електроенергії за адресою, яку вони додадуть для отримання сповіщень.

Також у налаштуваннях застосунку Київ Цифровий можна підключити «Нагадування о 19:00 про економію електроенергії», що сповістить про необхідність вимкнути зайві гаджети.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]