Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершується прийом заявок на отримання грантів Київського міського голови для освітян

17 жовтня 2016 року, 19:27

19 жовтня завершиться прийом заявок на участь у конкурсі на отримання грантів від Київського міського голови Віталія Кличка. За результатами конкурсу найбільш ініціативні освітяни та прогресивні навчальні заклади отримають цільові кошти для реалізації цікавих інноваційних освітніх проектів, повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Завдяки проведенню конкурсу ми хочемо підтримати освітян у творчому пошуку, а саме – розглянути їх інноваційні проекти та підходи до розвитку навчальних закладів. Ми переконані, що таким чином буде закладено надійну інвестицію в успішний розвиток міста та країни», – зазначила заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що конкурс відбуватиметься за чотирма напрямами: «Здорова дитина», «Чуйне серце», «Заклад з ідеєю» та «Перспектива освіти». Прийом заявок на участь у конкурсі розпочався 5 жовтня і триватиме до 19 жовтня включно. Переможець конкурсу, якого визначить конкурсна комісія, отримає грошові винагороди від 50 до 100 тисяч гривень.

Зокрема, грант «Здорова дитина» призначається дошкільному навчальному закладу та педагогічному працівнику дитсадка на оздоровчо-фізкультурну роботу. Грант «Чуйне серце» може отримати заклад та педагог на впровадження інновацій в організації роботи з дітьми з особливими потребами та втілення ідей рівноправності, толерантності. Грант «Перспектива освіти» призначається вчителям та вихователям для впровадження інноваційних освітніх напрямів у навчальних закладах. Грант міського голови «Заклад з ідеєю» може отримати дошкільний, загальноосвітній, позашкільний та професійно-технічний навчальний заклад комунальної форми власності на підтримку творчої активності педагогічних колективів у реалізації інноваційних підходів до управлінської діяльності, розробці та впровадженні цілісної інноваційної концепції розвитку навчального закладу.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]