Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Житлово-комунальна інспекція Києва обстежує стан дитячих та спортивних майданчиків у дворах, а також перевіряє підготовку будинків до опалювального сезону – Петро Пантелеєв

31 серпня 2020 року, 15:52

Київська житлово-комунальна інспекція (Управління самоврядного контролю КМДА) перевіряє стан дитячих та спортивних майданчиків у дворах житлових будинків. Усі елементи повинні бути безпечними та справними. В іншому випадку, обслуговуючі організації мають їх демонтувати або замінити. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він поінформував, що за останні два місяці інспектори Управління (інспекції) самоврядного контролю обстежили 221 ігровий майданчик у дворах міста.

«Інспектори, насамперед, працюють на місцях, де вже є звернення людей, перевіряють цілісність та функціональність усіх елементів, своєчасний демонтаж аварійних частин, а також щоденне прибирання території. Якщо ж є зауваження чи скарги від мешканців – обслуговуюча організація повинна негайно усунути недоліки», – пояснив Петро Пантелеєв.

Він також заявив, що міська інспекція розпочинає перевірку готовності житлових будинків до опалювального сезону.

«Технічний стан підвалів, інженерних мереж, електромереж та щитових, дверей та вікон, де скрізь мають бути шибки. Це прості речі, які не потребують значних фінансів. І якщо ми фіксуватимемо, що ці заходи не виконані, – значить працівники обслуговуючих організацій не можуть впоратись з роботою, і треба їх змінювати», – запевнив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]