Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Житній ринок» у столиці поступово приведуть до ладу – Геннадій Пліс

12 червня 2017 року, 15:11

 

Житній ринок у столиці поступово приведуть до ладу. Про це під час прес-брифінгу заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Так, упродовж літа «Житній ринок» частково відремонтують, а згодом – реконструюють повністю.

«Із «Житнім ринком» все буде добре. Ви знаєте, що ми зараз почали працювати над проектом «пішохідний Поділ» на Контрактовій площі та вулиці Сагайдачного. Будівля «Житнього ринку» потрапляє в ареал. Тому я вже поставив завдання директору ринку готувати конкурс на реконструкцію. Після цього будемо закладати на це гроші в бюджеті. Молодий та енергійний директор уже почав виконувати роботи на трьох тисячах квадратних метрів ринку, де здійснять ремонт до кінця літа», – зазначив Геннадій Пліс.

Нагадаємо, що адміністрація КП «Житній ринок» розпочала частковий ремонт будівлі ринку. Наразі вже готові до здачі 2 тисячі квадратних метрів ринку, найближчим часом буде готова ще 1 тисяча.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]