Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Злива у столиці: в кількох районах виникли локальні підтоплення – на місцях продовжує працювати гідрослужба «Київавтодору»

20 червня 2023 року, 20:40

У столиці триває злива: в Оболонському, Деснянському, Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах виникли локальні підтоплення. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Після першої хвилі залпових злив зі шквалом і градом виникли локальні підтоплення у північній частині Києва: в Оболонському і Деснянському районах.

Під час другої хвилі злив підтоплення виникли у Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах.

Основною причиною виникнення таких підтоплень є неспроможність системи дощової каналізації впоратися із миттєвою, великою кількістю опадів (залпових злив).

На місцях продовжують працювати бригади гідрослужб «Київавтодору», залучено спецтехніку та спецобладнання.

Зазначимо, що за інформацією Укргідрометцентру, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 20 червня очікується значний дощ. Також із утриманням у першій половині ночі 21 червня синоптики прогнозують грозу. Усі комунальні служби працюють у посиленому режимі.

У разі підтоплень проїжджої частини чи тротуарів звертайтесь до диспетчерської «Київавтодору»: 0442847419.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]