Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зручні та безпечні майданчики для дітей – це важлива складова комфортного громадського простору

03 серпня 2021 року, 13:10

У сквері на вул. Ентузіастів, 3/1 триває капітальний ремонт. Центральним об’єктом оновленого скверу став дитячий майданчик із елементами для різних вікових груп. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

Як зазначає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, зручні та безпечні майданчики для дітей – це важлива складова комфортного громадського простору.

«На території площею 310 кв. м розміщено різноманітні гойдалки, «лазалки», встановлено окремий комплекс та інші елементи для активних ігор і корисного проведення часу. Влаштовано гумове покриття. Для освітлення майданчика у вечірній час встановлено 3 опори з LED-світильниками. Поруч розташовані два столи для гри в шахи. Під час планування капремонту скверу подбали і про інших відвідувачів: будуть встановлені вуличні тренажери, навіси від сонця, декоративний місток, а також влаштовано озеленення території», – розповів Олексій Король.

Ще один сучасний дитячий майданчик планується встановити у сквері на Русанівській набережній, 6. Окрім уже звичних елементів, передбачено встановити унікальні ігрові комплекси у вигляді тварин.

Дитячий майданчик у сквері на вул. Ентузіастів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]