Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Зведення за 13 березня від Військової адміністрації Києва

13 березня 2022 року, 15:36

Дорогі кияни, вітаю вас!

18 днів ми боремося за нашу незалежність та право бути українцями. Однак росія та її військово-політичне керівництво продовжує так звану «спеціальну військову операцію», яка насправді є загарбницькою війною та геноцидом українського народу.

Найбільш небезпечними напрямками лишаються Житомирський  та Вишгородський. Ситуація там напружена, однак контрольована. В усіх районах Київщини і в місті проводяться пошукові, контрдиверсійні заходи. У Бориспільському напрямку відбулися бої поблизу Баришівки, противник був зупинений, поніс втрати та відмовився від наступу. Вся територія району лишається під нашим контролем.

В населених пунктах Ірпінь, Макарів, Бородянка, Ворзель зафіксовані нічні обстріли. Вони не мають системності та наносяться від відчаю та безсилля переламати хід боїв. Окупант може воювати тільки із беззахисним цивільним населенням.

Із дій ворога можна зробити висновок, що топтання на місці з постійними втратами деморалізували його. Тому його дії направлені на грабування цивільного населення.

В Києві інфраструктура працює стабільно. Перебоїв у постачанні води, світла та тепла не зафіксовано. Крім цього громадський транспорт забезпечує безкоштовне перевезення пасажирів. Важливо зазначити: станція метро «Тараса Шевченка» працює лише як укриття.

Тероборона нараховує вже більше 30-ти тисяч людей, кількість яких з кожним днем зростає. На днях частина особового складу із них прийняла присягу на вірність українському народові. Всіх, хто ще хоче записатися до добровольчих загонів, прошу звертатися до районних адміністрацій міста Києва.

Разом – ми сила, разом ми не допустимо ворога в Київ, разом ми переможемо.

Слава Україні. Героям слава!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]