Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відзавтра, 13 грудня, від «Либідської» до «Деміївської» буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту № 60 (+схема)

12 грудня 2023 року, 17:22

Із 13 грудня від станції метро «Либідська» до станції метро «Деміївська» буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Для зручності пасажирів маршрут курсуватиме за наступною схемою:

  • вулиця Антоновича – бульвар Миколи Міхновського – проспект Голосіївський – проспект Науки – вулиця Саперно-Слобідська – проспект Науки – бульвар Миколи Міхновського – вулиця Велика Васильківська – вулиця Загородня – вулиця Антоновича.

Нагадаємо, що з 8 грудня у зв’язку з відновлювальними роботами на «синій» лінії метро було призупинено перевезення пасажирів між станціями «Теремки» – «Деміївська». Ділянку метро, що зачинена, дублюють маршрути наземного транспорту, зокрема автобусний маршрут № 2-М і тролейбусний маршрут № 43-К.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]