Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Місто оскаржує в суді рішення щодо скасування пішохідної зони на вулиці Сагайдачного та Контрактовій площі»

17 червня 2020 року, 12:16

Міська влада оскаржує рішення суду щодо скасування розпорядження КМДА про створення пішохідної зони на Контрактовій площі та вулиці Сагайдачного. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що місто подало апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду, який визнав протиправним і скасував розпорядження КМДА про створення пішохідної зони на Контрактовій площі та вулиці Сагайдачного. Бо, я переконаний, не може купка людей, які ініціювали позов із різних мотивів, зокрема, і політичних, зневажати інтереси громади», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що місто буде відстоювати пішохідну зону на Контрактовій площі та вулиці Сагайдачного.

«І буде, як я говорив раніше, облаштовувати її як одну з туристичних локацій. Наступного року ми плануємо реконструкцію Контрактової площі та вулиці Сагайдачного», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]