Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вулицю Михайла Драгомирова перейменували на честь військовослужбовця, Героя України Андрія Верхогляда

20 червня 2023 року, 12:17

У Печерському районі вулицю Михайла Драгомирова перейменовано на честь військовослужбовця, Героя України Андрія Верхогляда (позивний «Лівша»). За перейменування вулиці проголосували 68 депутатів Київської міської ради.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради, ініціатор пропозиції про перейменування Володимир Бондаренко, у столиці міські об’єкти мають носити назви, які пов’язані з Україною, її історією, Героями та відомими діячами, і ми зобов’язані позбутись усіх назв, які нав’язав радянський союз та росія.

«Час для справедливості. Разом з мешканцями зробили вибір, аби столичні вулиці носили імена наших Героїв. Кияни віддали 16 682 голоси за перейменування вулиці Михайла Драгомирова на честь загиблого українського військовослужбовця, підполковника, командира батальйону 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, Героя України Андрія Верхогляда. З початку повномасштабного вторгнення у 2022 році Герой боронив підступи до міст Бориспіль та Бровари. Рік тому, 22 червня 2022 року, у віці 27 років загинув у бою проти російських бойовиків на Світлодарській дузі. Вічна пам’ять і шана полеглим за Україну», – наголосив Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]