Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19-20 березня у Києві очікується сніг

18 березня 2016 року, 23:11

19-20 березня 2016 року у Києві очікується ускладнення погодних умов. Синоптики прогнозують посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, зниження мінімальної температури повітря до 2-7° морозу, сніг та ожеледицю. За прогнозами Укргідрометцентру висота снігового покриву може сягати 5-10 сантиметрів.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить учасників  дорожнього руху врахувати повідомлення гідрометцентру – бути уважнішими та обережнішими на дорогах. За можливості – обмежити користування власним автотранспортом, аби, у разі снігопаду, не заважати спеціальній техніці оперативно прибирати вулично-дорожню мережу столиці.

Особливо обережними спеціалісти радять бути тим водіям, які вже перейшли на літню гуму. За таких умов рекомендується відмовитися від поїздок автомобілем та користуватися громадським транспортом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]