Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

29 жовтня у Будинку Архітектора відбудеться відкриття соціально-культурологічного проекту «КОД»

28 жовтня 2016 року, 16:59

29 жовтня о 10:00 відбудеться урочисте відкриття соціально-культурологічного проекту «КОД» (Культура. Освіта. Духовність), засновником якої є Українська виставкова компанія «Carshe». Про це інформують у Департаменті культури КМДА.

Цьогорічна програма передбачає ознайомлення гостей проекту з виставкою перших переможців конкурсу академічного рисунку, вже відомих і знаних у світі майстрів образотворчого мистецтва. Студенти-архітектори розроблятимуть концепції рішення рекреаційних зон на Софійській, Михайлівській та Троїцькій площах під час організації та проведення міських свят. Студенти-композитори презентуватимуть твори на вільну тему з використанням цитат, мотивів, монограм з творів українського композитора, диригента, народного артиста України І. Ф. Карабиця.

Заначимо, що протягом 12 років проект був основною складовою виставки «Сучасна освіта в Україні», і весь цей час організатори нагороджували переможців конкурсів талановитої молоді з усіх куточків України грошовими преміями, річними стипендіями та творчими путівками до країн Європи.

Після Революції Гідності конкурс для студентів-архітекторів отримав назву «Конкурс імені Олександра Плеханова» (на честь студента Київського національного університету будівництва і архітектури, який загинув під час трагічних подій на майдані Незалежності), темою якого у 2015 році була «Меморіалізація подій на Майдані та увіковічення пам’яті Героїв Небесної Сотні». 

Місце проведення заходу: міський Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]