Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Гідності та Свободи у Києві відкрили сквер

21 листопада 2017 року, 16:46

У Києві до Дня Гідності та Свободи 21 листопада відкрили сквер імені Героя Небесної Сотні, Героя України – Володимира Мельничука. Сквер площею 0,48 га облаштували на проспекті Героїв Сталінграда, 51, що в Оболонському районі. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

Цього року зусиллями КО «Київзеленбуд» проведено капітальний ремонт цього скверу: висаджено 48 дерев, 388 кущів, облаштовано квітник та газон на площі 1300 кв. м, відремонтовано і встановлено металеву огорожу, відновлено асфальтно-бетонне покриття на пішохідних доріжках, під’їзду до будинку на паркувальному майданчику загальною площею 1140 кв. м.

Сквер розташований біля будинку, в якому мешкав загиблий Герой Небесної Сотні Володимир Мельничук. Важливо, що цей сквер буде не тільки місцем відпочинку для киян і гостей міста, а й ще раз нагадуватиме про те, як українці ціною втрачених життів продемонстрували на весь світ свою європейськість, гідність, нестримне прагнення до свободи.

Як зауважують у комунальному об’єднанні, на прилеглій до скверу території облаштовано алею пам’яті з влаштуванням пішохідних доріжок із ФЕМового покриття, висаджено листяні та шпилькові вічнозелені дерева, виконане декоративне оформлення центральної частини алеї з висадженням кущів і оформленням квітників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]