Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Миколу Поворозника призначено першим заступником голови Київської міської державної адміністрації

21 грудня 2017 року, 12:49

Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення Миколи Поворозника першим заступником голови Київської міської державної адміністрації з 21 грудня 2017 року. Разом із тим його звільнено з посади заступника голови КМДА.

«Попри новий статус, пріоритети у моїй роботі залишаться незмінними. Це насамперед покращення інвестиційної привабливості столиці, підвищення якості сервісу та застосування сучасних технологій у медичній сфері, своєчасне і повне забезпечення всіх соціальних гарантій та оновлення міської інфраструктури», – наголосив Микола Поворозник.

 

Біографічна довідка

Народився 10 квітня 1972 року в с. Святець Теофіпольського району Хмельницької області.

У 1995 році здобув спеціальність інженер електронної техніки в Київському військовому інституті управління та зв’язку, а в 2008 році в Національній Академії державного управління при Президентові України отримав диплом магістра державного управління.

Після служби в Збройних Силах, в жовтні 2001 року, став головним спеціалістом, а згодом й начальником відділу управління з питань підприємництва Київської міської державної адміністрації.

З березня 2003 р. – заступник начальника управління ліцензування та з питань реєстрації Головного управління з питань підприємництва виконавчого органу Київради (КМДА). Згодом – Головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва, яке очолив у грудні 2006 р.

З листопада 2012 р. – перший заступник начальника Головного управління – начальник управління регуляторної політики та видачі документів дозвільного характеру Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики. В грудні 2012 р., став першим заступником директора Департаменту – начальником управління регуляторної політики та видачі документів дозвільного характеру Департаменту промисловості та розвитку підприємництва.

З червня 2013 р. працював заступником директора Департаменту – начальником управління координації регіональної економічної політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

У серпні 2013 р. очолив Департамент економіки та інвестицій КМДА.

З 28 січня 2016 р. – заступник голови Київської міської державної адміністрації.

З 21 грудня 2017 р. – перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]