Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для громадських організацій триває конкурс, переможці якого отримають фінансову підтримку на реалізацію проектів

12 січня 2018 року, 10:07

У Києві продовжується прийом заявок для участі в конкурсі проектів громадських організацій. На виконання програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, надаватиметься фінансова підтримка з бюджету міста. Про це повідомив організатор конкурсу – Департамент суспільних комунікацій.

Головна мета конкурсу – підтримати ініціативи, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку столиці.

Марина Хонда, директор Департаменту суспільних комунікацій, зауважила, що конкурс є одним із важливих інструментів встановлення довірчих відносин між органами влади та інститутами громадянського суспільства. Вона запросила всіх зацікавлених представників громадських об’єднань подавати заявки на участь у конкурсі, щоб разом зробити місто кращим.

Конкурсні пропозиції приймаються до 9 лютого 2018 року включно, з 10:00 до 17:00 окрім п’ятниці, вихідних і святкових днів за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 50-Б, каб. 206, Департамент суспільних комунікацій (телефон для довідок: (044) 235-01-75) та в електронному вигляді у форматі *PDF із поміткою «На конкурс проектів» – на адресу: [email protected].

Детальна інформація про вимоги до подання пропозицій для участі в конкурсі, зразки документів, терміни проведення та іншу актуальну інформацію – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]