Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

6 грудня у столиці вшанують 150 Почесних донорів крові

05 грудня 2018 року, 16:25

6 грудня о 15:00 відбудеться міське свято-зустріч вшанування 150-ти Почесних донорів крові та активістів донорського руху, організоване Київською міською організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, що згідно Закону України «Про донорство крові та її компонентів» Почесні донори України – це люди, які безкоштовно здали кров понад 40 разів. Серед цієї категорії чимало киян, які подарували кров хворим від 60 до 100 разів за своє життя.

Сьогодні в Україні відчувається гостра потреба у препаратах крові, відсутність яких негативно впливає на оперативність і якість медичної допомоги.

Червоний Хрест Києва є традиційним партнером органів охорони здоров’я столиці у пропаганді безоплатного донорства та залучення до лав донорства. Щомісяця спільно з Київським міським центром переливання крові згідно графіку співпраці Товариство Червоного Хреста Києва проводить дні збору донорської крові. Завдяки спільній діяльності вдалося залучити додатково 347 донорів крові, а це додатково 156 літрів крові .

Місце проведення: вул. Контрактова площа, 12, приміщення Будинку дитячої творчості Подільського району, актова зала.

Додаткова інформація для представників ЗМІ за телефоном: 067-490-03-61.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]