Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 вересня відбудеться другий волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу Валерії Єжової на підтримку ЗСУ

13 вересня 2022 року, 11:32

16 вересня о 15:00 у приміщенні Vcentri HUB Голосіївського району відбудеться волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу з шашок Валерії Єжової.

Усі охочі мають змогу перевірити свою майстерність гри в шашки та одночасно допомогти українським військовим. Адже кожен, хто програє, сплачує благодійний внесок, який буде перенаправлено на потреби ЗСУ.

Під час волонтерського турніру в Оболонському хабі, який відбувся 19 серпня, юна волонтерка зібрала сім тисяч гривень. Ці кошти та ще донати від інших турнірів перейшли на рахунок благодійного «Дизель Фонду» спеціально для підтримки українських захисників.

Валерія Єжова – багаторазова чемпіонка з гри у шашки. Чотири роки тому вона записалася до шкільного гуртка з гри в шашки, а потім почала вдосконалювати вміння у Київському палаці для дітей і юнацтва. Дівчинка стрімко опанувала настільну гру та почала виборювати медалі й кубки. У її доробку – понад 40 медалей, більше ніж сто дипломів, трофеї з чемпіонства Києва, Європи та навіть світу.

Місце проведення: вул. Велика Китаївська, 83, Vcentri HUB Голосіївського району.

Додаткова інформація для ЗМІ за тел.: 093 990 39 18.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]