Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 березня «Укрзалізниця» запускає кільцевий маршрут електрички у Києві

28 березня 2022 року, 9:13

Сьогодні, 28 березня, АТ «Укрзалізниця» запускає кільцевий маршрут електрички у Києві. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Це дасть можливість мешканцям лівого берега від Воскресенки до Лівобережного масиву, Дарниці та Березняків швидко дістатися у потрібне місце, у тому числі, до залізничного вокзалу», – сказав Микола Поворозник.

Маршрут електрички проходить житлові масиви Борщагівка й Сирець, та на доступній відстані від масиву Оболонь.

За інформацією АТ «Укрзалізниця» повний перелік зупинок електропоїзда виглядає так: Дарниця (платформа міської електрички), платформа Лівий Берег (Березняки), Видубичі, Київ-Деміївський, Протасів Яр, Київ-Пасажирський (зупинкова платформа Північна, за ТЦ «Полісся»), Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Борщагівка-Технічна, Борщагівка, Святошин, Рубежівський (парк Нивки), Сирець, Вишгородська, Зеніт (просп. Бандери), Почайна, Троєщина-2 (Русанівські сади), Троєщина, Київ-Дніпровський, Лівобережна (біля метро) і повернення до Дарниці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]