Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 травня в Києві відбудеться перша церемонія нагородження «Kyiv Food Travel Awards-2021»

28 квітня 2021 року, 13:46

Із метою популяризації туристичної сфери Києва та Київського регіону, промоції гастрономічного та подієвого туризму ГС «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» та Управління туризму та промоцій КМДА оголошують проведення туристичної гастрономічної премії «Kyiv Food Travel Awards-2021»

Організатори запрошують самостійно номінуватися всіх тих, хто надає послуги в сфері гастрономічного туризму. Протягом місяця, з 15 квітня до 15 травня 2021 року, відкрито самономінування учасників у 12 номінаціях.  Номінуватися можна за посиланням: https://foodtravel.com.ua/kyiv-food-travel-awards-2021-ogolosheno.

Авторитетна експертна комісія, що складається з представників індустрії гостинності, працює з 15 квітня до 15 травня, щоб відзначати тих, хто помітний на ринку. Тих, чий досвід є прикладом для усіх інших, в кого є чому повчитися.

20 травня буде відкрито народне голосування за фіналістів премії. Народне голосування триватиме до 25 травня. Церемонія нагородження пройде напередодні Дня Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]