Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

29 липня відбудеться соціально-інформаційна акція «#ПрацюйБезпечно» до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

28 липня 2021 року, 17:02

29 липня о 12:00 до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у столиці відбудеться соціально-інформаційна акція «#ПрацюйБезпечно» задля інформування людей про проблему сучасного рабства. Про це повідомляє Служба у справах сім’ї та дітей КМДА.

Метою акції є підвищення рівня обізнаності наших громадян щодо потенційної небезпеки нелегального працевлаштування та актуальності таких понять, як «торгівля людьми» та «експлуатація». Кожен відвідувач акції матиме можливість поспілкуватись зі спеціалістами з протидії торгівці людьми та отримати поради щодо того, як подбати про себе та безпеку своїх рідних.

Крім того, відвідувачі акції матимуть можливість відвідати тематичну фотозону «Людина – не товар» та долучитись до настільного квесту «Шифр до інформації», а також дізнатися про безпечне працевлаштування, у тому числі за кордоном.

30 липня 2021 року в десяти районах міста Києва працюватимуть інформаційно-консультативні локації, під час роботи яких відбуватиметься інформування та консультування населення щодо проблеми торгівлі людьми, правил безпечного працевлаштування як в Україні, так і за її межами.

Співорганізатори заходу: Київський міський центр соціальних служб, Київський міський центр сім’ї «Родинний дім». Партнер: Київський міський центр зайнятості.

Місце проведення: просп. Перемоги, 47, станція метро «Шулявська».

Акредитація представників ЗМІ за тел: 456-77-81; 063-349-55-69 (Єрмачкова Валентина).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]