Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 вересня в Києві відбудеться Олімпійський урок, який дасть старт таким урокам в усій країні

29 липня 2019 року, 17:10

Першої суботи осені, 7 вересня, на Оболонській набережній (проспект Героїв Сталінграда, 10-Д) та прилеглій до неї акваторії водного стадіону відбудеться Всеукраїнський Олімпійський урок, який дасть старт Олімпійським урокам в усіх регіонах країни.

За інформацією організатора, ГО «Національний олімпійський комітет України», Всеукраїнський олімпійський урок проводять щороку з 2005-го, як правило, напередодні Дня фізичної культури і спорту. Це спортивно-виховний захід, який має різні види та форми, триває у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах, на центральних майданах міст і селищ на всій території України. Мета олімпійського уроку – пропаганда здорового способу життя, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.

Всеукраїнський олімпійський урок може проводитись у теоретичній та практичній формах, скажімо, у вигляді вікторин, диспутів, конференцій, усних журналів, зустрічей із видатними спортсменами, тренерами та діячами фізичної культури і спорту, міні-турнірів, естафет, показових виступів вихованців спортивних шкіл та секцій, тренувань, олімпійських ритуалів тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]