Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Печерську стартував районний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» (+фото)

23 лютого 2024 року, 17:01

У Печерському районі стартував черговий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У районному етапі візьмуть участь близько 900 школярів закладів освіти Печерська у складі 68 команд. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

«Рада вітати Печерськ зі стартом наступного етапу змагань. Тут панує неперевершена атмосфера, а енергетика дітей надихає і надає сил. Нагадую учням і вчителям, що ми змагаємося за любов до спорту, а не за перемогу. Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це частина національно-патріотичного виховання. І наші учні – вже переможці. Вони надихаються, перемагають себе і виходять на новий рівень змагань! Адже спорт – це не лише про перемогу. Це й про повагу, про дружбу, про можливості. Де б ви не були і які б перед собою цілі не ставили, коли ви маєте фундамент, а саме фізичну підготовку та активність, – ви обов’язково досягнете успіху!» – сказала під час відкриття змагань Олена Говорова.

Ігри між командами в межах районного етапу розпочнуться 26 лютого зі Спортивної шкільної ліги Києва з баскетболу. У змаганнях із баскетболу перемогу виборюватимуть 15 команд із 14 закладів освіти.

Загалом районний етап у закладах освіти Печерська триватиме до квітня.

Нагадаємо, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це перший масштабний спортивний проєкт для школярів. Його мета – залучити молодь до шкільного спорту і навчити дітей працювати в команді. Загалом проєкт охоплює понад 20 областей України і спрямований на розвиток фізичної культури і спорту України. У столиці до участі у проєкті зареєструвалися 907 шкільних команд: 167 – з баскетболу, 320 – волейболу, 205 – футзалу, 35 – черліденгу та 180 – зі спортивного орієнтування.

Відкриття районного етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Печерську (фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]