Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Автомобілі, що заважатимуть прибиранню снігу, будуть евакуйовані – Петро Пантелеєв

13 листопада 2016 року, 12:51

Автомобілі, припарковані на проїжджій частині, які заважають роботі снігоприбиральної техніки будуть евакуйовані. Про це за результатами засідання оперативного штабу з питань протидії надзвичайним ситуаціям заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, у разі погіршення погодних умов комунальні служби міста спільно з управлінням патрульної поліції міста Києва та управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій мають відпрацьований алгоритм дій.

«З 1-го листопада «Київавтодор» перейшла на цілодобовий режим роботи. Загалом до роботи в снігопад у місті готові близько 600 одиниць снігоприбиральної техніки. У періоди затяжних, інтенсивних снігопадів ми залучатимемо більше техніки: укладено угоди на застосування 183 одиниць техніки інших організацій», – повідомив він.

Разом із тим, він зауважив, якщо припарковані автомобілі заважатимуть руху снігоприбиральної техніки – їх евакуюватимуть.

«Ми розраховуємо на розуміння й підтримку киян. Ми просимо жителів міста в період снігопадів та ожеледиці скористатися громадським транспортом: обрати менший комфорт заради безпеки та порядку», – сказав представник КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]