Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Безготівкова оплата в маршрутках та корисні мапи без доступу в інтернет: результати опитування у застосунку «Київ Цифровий»

24 березня 2023 року, 14:43

Завершилось масштабне голосування у застосунку «Київ Цифровий» щодо задоволеністю сервісами та покращень, на які чекають користувачі. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

За його словами, в опитуванні взяло участь 27 тисяч осіб, із яких найактивнішими стали користувачі віком від 25 до 34 років.

Опитування було створено для того, щоб дізнатися про реальний стан користування сервісами й оцінити потреби в оновленнях окремих цільових аудиторій. Також воно допоможе визначити інструменти, за допомогою яких місто може створити комфортніший міський простір Києва.

За результатами голосування 40% респондентів вважають, що не всі водії сплачують за паркування через те, що інспектори замало штрафують за несплату паркування. Також 70,4% користувачів підтримують евакуацію авто, що порушили правила паркування. 

49,5% опитуваних відкривають сервіс «Рух транспорту» кожен раз, коли планують поїздку громадським транспортом.

Серед сервісів, які користувачі хочуть бачити у застосунку «Київ Цифровий» насамперед 18,6% проголосували за безготівкову оплату в маршрутках та 14% – за корисні мапи з офлайн доступом.

56% віддали голоси за те, що найбільш зручний формат залученості до ком’юніті «Київ Цифрового» – це участь в опитуваннях.

Найбільш корисними видами сповіщень користувачі вважають зміни в роботі транспорту та перекриття доріг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]