Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля ліцею № 100 впорядкували паркування

31 серпня 2017 року, 17:30

 

Біля ліцею № 100 на вулиці Покровській співробітники Центру організації та безпеки дорожнього руху КП «Київдорсервіс» впорядкували дорожній рух і паркування, а саме: встановили роздільники транспортних потоків. Відповідні заходи здійснені у рамках підготовки до навчального року з метою організації безпеки дорожнього руху. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Роздільники утворюють два окремих коридори для проїзду на вулиці Покровській без можливості паркування у крайніх смугах. Таким чином, із одного боку забезпечується більша пропускна здатність вулиці, з іншого – зберігається автомобільний під’їзд до навчального закладу. До того ж за порядком на вулиці слідкуватиме поліція», – зазначив Микола Поворозник.

Нагадаємо, що з 1 серпня на Подолі здійснюється тестування реорганізації дорожнього руху з організацією пішохідної зони на вулиці Сагайдачного та Контрактовій площі. У рамках тестування вулиця Покровська використовується для альтернативного об’їзду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]