Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Троєщині реконструюють трамвайну лінію та запустять нові сучасні трамваї – Микола Поворозник

14 листопада 2019 року, 11:58

У 2020 році місто розпочне реконструкцію трамвайної лінії від вул. Милославської до Дарницького залізничного вокзалу в Деснянському районі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Місто поступово оновлює рухомий склад громадського транспорту. Зокрема, за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку плануємо закупити близько 40 нових сучасних трамваїв. Для того, щоб вони могли курсувати у тому числі на Троєщині, необхідно здійснити реконструкцію трамвайної лінії», – пояснив Микола Поворозник.

За його словами, спроектувати та реалізувати проект заплановано до кінця 2022 року.

«Діюча ділянка трамвайної лінії є прямим транспортним зв’язком між Деснянським, Дніпровським, Дарницьким районами, а також зі Святошинсько-Броварською лінією метрополітену. Реконструкція та введення в експлуатацію трамвайної лінії від вул. Милославської до Дарницького залізничного вокзалу з використанням новітніх технологій сприятиме оптимізації роботи міських маршрутів, підвищенню якості й безпеки перевезення пасажирів. І найголовніше: це дасть можливість запустити сучасні трамваї, які закуповує місто», – підкреслив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]