Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Бізнес Києва має відновлювати роботу для підтримки економіки та обороноздатності – Микола Поворозник

23 березня 2022 року, 9:12

Малий, середній та великий бізнес мають працювати на економіку держави для забезпечення її обороноздатності. На рівні міської влади та держави створюються умови для підтримки підприємництва. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Створена низка умов для підтримки бізнесу в сьогоднішніх умовах на рівні держави. Місто також долучиться до створення сприятливих умов для роботи бізнесу», – наголосив Микола Поворозник.

За його словами, Київ повертатися до активного життя там, де це можливо та безпечно.

«Я звертаюся до усіх підприємців нашого міста – починайте відновлювати роботу. Малі, середні та великі підприємства мають працювати! Окремо звертаюся до містян – користуйтеся послугами бізнесу! Цим ви також робите важливий внесок у відновлення економіки країни», – сказав перший заступник голови КМДА.

Він додав, що Україна 28 день чинить спротив загарбникам.

«План кремля зі швидкої окупації зруйновано. Вже майже місяць ми даємо гідну відсіч ворогу, російські війська зазнають великих втрат. І доки наші захисники та захисниці стримують ворога на передовій – ми з вами маємо забезпечувати життя в тилу», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]