Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Брати Клички дали прес-конференцію для іноземних ЗМІ: Україна сьогодні – форпост свободи і безпеки всієї Європи та демократичних цінностей (+відео)

23 березня 2022 року, 16:36

Україна сьогодні – форпост свободи і безпеки всієї Європи та демократичних цінностей. Про це брати Клички – мер Києва Віталій Кличко та колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко заявили під час прес-конференції для іноземних ЗМІ.

«Сьогодні з Володимиром дали прес-конференцію для іноземних ЗМІ. Спілкувалися з журналістами в символічному місці – на Володимирській гірці, біля фонтану-пам’ятнику Архистратигу Михаїлу – охоронцю Києва, – повідомив мер столиці в своєму Telegram-каналі. – Наше місто ми будемо обороняти, орки не дорвуться до серця України! Бо ми захищаємо свою землю, свою історію і своє майбутнє. Україна сьогодні – форпост свободи і безпеки всієї Європи та демократичних цінностей. Бо саме українці сьогодні проливають кров, стримуючи навалу російської армії, яка загрожує вже не тільки нашій країні. Ми вистоїмо! Слава Україні!».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]