Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада та Спілка Самаритян України евакуювали до Європи ще 73 дитини з інвалідністю

23 березня 2022 року, 19:10

Черговим евакуаційним рейсом до європейських країн відправилося 120 осіб, із яких 73 дитини з інвалідністю. Евакуація цієї групи відбулася у співпраці зі Спілкою Самаритян України. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Загалом від початку повномасштабного вторгнення російських військ евакуаційними рейсами, які організовувала міська влада, до Європи виїхало понад 6000 осіб із малозахищених категорій населення. Із них понад 1200 осіб – це діти з інвалідністю. Чергова група відправилася до Польщі та Німеччини, де представники Спілки Самаритян зустрінуть вимушених переселенців та нададуть усю необхідну допомогу та інформацію», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що міська влада продовжить вивчення потреби, і за необхідності будуть організовані нові евакуаційні рейси до країн Європи.

Нагадаємо, що спеціальними евакуаційними рейсами, які організувала міська влада спільно з «Укрзалізницею» та Центром взаємодопомоги «Спасемо Україну», до країн Європи евакуйовано понад 6000 киян із малозахищених верств населення.

Ще майже 500 осіб евакуйовано в рамках Австрійсько-Німецької евакуаційної місії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]