Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через негоду майже 260 дерев повалено у різних районах Києва: рятувальники та районні КП «УЗН» продовжують ліквідацію наслідків

03 червня 2023 року, 20:24

Через негоду майже 260 дерев зламано та повалено у різних районах Києва, районні КП «УЗН» продовжують обстежувати території. Найбільшої шкоди вітер завдав Шевченківському, Дарницькому, Оболонському та Деснянському районам. Про це повідомляють у КО «Київзеленбуд».

Із вчорашнього дня до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» надійшло 60 повідомлень від киян про падіння дерев та зламані гілки. Також оперативні підрозділи  КАРС «Київська служба порятунку» здійснили 14 виїздів на локації, де були повалені дерева.

Ліквідація наслідків бурі у столиці триває, рятувальні служби чергують цілодобово. Першочергово прибирають дерева та гілки, які несуть загрозу, заважають руху пішоходів та транспорту.

Нагадуємо, при падінні дерев чи гілок, травмуванні людей слід інформувати екстрені служби: 101 або 103.

Телефон КАРС «Київська служба порятунку»: 044-430-37-13.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]