Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через обмеження доступу до адмінбудівлі Київради та КМДА, нагадуємо про способи подачі запитів на інформацію

17 березня 2020 року, 11:59

Через тимчасове обмеження доступу до адмінбудівлі Київради та КМДА та скасування проведення особистого прийому громадян до 3 квітня, нагадуємо про способи подачі запиту на інформацію, розпорядником якої є КМДА.

Подати запит на інформацію, розпорядником якої є Київська міська державна адміністрація, можна:

1. Заповнивши онлайн-форму подачі запиту.

2. Склавши текст запиту в довільній формі або скориставшись шаблоном форми та надіслати одним із способів, найзручнішим для вас:

  • електронною поштою [email protected]
  • поштою на адресу вул. Хрещатик, 36, 01044, м. Київ (на конверті вказати: «Запит на інформацію»).

3. Зателефонувавши за номерами: (044) 202-75-53, (044) 202-76-42, щоб подати запит усно.

Також можна залишити запит на інформацію у скриньці, розміщеній біля центрального входу до адмінбудівлі на вул. Хрещатик, 36.

Звертаємо увагу, що дублювати свій запит та надсилати його різними способами не потрібно!

Нагадаємо, що публічна інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, а також у інших розпорядників, визначених Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Перепрошуємо за тимчасові незручності та закликаємо киян дотримуватись правил особистої гігієни. За можливості переконливо рекомендуємо залишатися вдома!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]