Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через обстріли кияни мають бути максимально обережніими: спускатися в укриття, не залишати будівлі без потреби та дотримуватися комендантської години

15 березня 2022 року, 8:36

Через обстріли міста, які лунають останніми днями, кияни мають бути максимально обережні. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Події цих днів дають нам зрозуміти, що необхідно бути максимально обережними – не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години. Слідкувати за сигналами повітряної тривоги. Також допомагайте тим, хто поруч», – наголосив Микола Поворозник.

Він додав, що 15 березня після завершення комендантської години у Києві відкриваються магазини, аптеки, із 8:00 розпочинає роботу громадський транспорт.

«Працює інфраструктура. Комунальники, транспортники, медики та рятувальники працюють у режимі військового стану. Надаються усі комунальні послуги у всьому місті. Для сполучення лівого та правого берегів сьогодні будуть працювати Дарницький та Північний мости. Нагадую, що водії мають пропускати машини «швидкої» та автівки з гуманітарними вантажами», – сказав Микола Поворозник.

Він додав, що також у Києві поступово відновлюють роботу міні ярмарки та столичні ринки. Всю інформацію можна дізнатися на офіційних сайтах міської влади та у застосунку «Київ Цифровий».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]