Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через погіршення погодних умов підприємства КК «Київавтодор» працюють у посиленому режимі. Роботи тривають в усіх районах столиці

05 січня 2019 року, 18:31

Підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі. Враховуючи погіршення погодних умов, вдень автодорівці збільшили кількість спецтехніки – наразі 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки на дорогах Києва. Також бригади з ручного прибирання не припиняють роботи з оброблення посипальними матеріалами та прибирання столиці від снігу. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Роботи тривають одночасно в усіх районах міста, великогабаритна спецтехніка задіяна до прибирання столичних доріг та мостів, малогабаритна техніка працює на тротуарах, пішохідних зонах та зупинках громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

У разі посилення снігопаду роботи з очищення столичних доріг від снігу проводитимуться колонами спецтехніки.

Комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до власників транспортних засобів з проханням не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]