Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через ремонт під шляхопроводом на перетині просп. Комарова та б-р В. Гавела, а також на вул. Лагерній буде закрито рух транспорту

23 серпня 2017 року, 17:13

Із 00:00 до 5:00 24 серпня у зв’язку з ремонтними роботами на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-р В. Гавела буде закрито рух транспорту під шляхопроводом. Об’їзд ділянки ремонтних робіт буде здійснюватися через б-р Вацлава Гавела з розворотом на перетині б-р Вацлава Гавела та вул. Авторемонтної.

Окрім того, з 22:00 27 серпня до 7:00 28 серпня у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття на вул. Лагерній (на ділянці від вул. Тимофія Шамрила до вул. Дегтярівської) буде закрито рух транспорту.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних із ремонтом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]