Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Денна зміна підприємств «Київавтодору» продовжує роботи із зимового утримання вулиць та доріг

23 грудня 2018 року, 13:34

Денна зміна підприємств КК «Київавтодор» продовжує роботи із зимового утримання вулиць та доріг столиці. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Мінлива погода та температура повітря -2-0 вимагає підвищеного контролю за станом покриття, адже за таких погодних умов на тротуарах дуже швидко утворюється небезпечна ожеледь. Щоб забезпечити безпечне пересування киян та гостей столиці, спецтехніка «Київавтодору» та бригади з ручного прибирання проводять за необхідності обробку тротуарів, а також наземних переходів і сходових маршів посипальними матеріалами.

До кінця дня у Києві збережеться мінлива погода, синоптики після обіду прогнозують невеликий сніг. Завтра, 24 грудня, сніг у столиці посилиться. Підприємства «Київавтодору» уважно слідкують за синоптичною ситуацією та вживають всіх необхідних заходів для безпечного та комфортного пересування містом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]