Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент суспільних комунікацій КМДА і Університет імені Бориса Грінченка співпрацюватимуть для підготовки фахових журналістів

09 лютого 2024 року, 11:03

Департамент суспільних комунікацій, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка і комунальні медіа співпрацюватимуть для професійної підготовки фахових журналістів.

Зокрема, Університет ініціює серію профорієнтаційних виступів експертів на телеканалі «Київ». У межах співпраці планується проведення майстер-класів від фахівців медіасфери. Також обговорюється можливе залучення науково-педагогічних працівників вишу до проведення досліджень на актуальні для міста теми.

Про ці та інші перспективні напрями співпраці йшлося на зустрічі в.о. директора Департаменту суспільних комунікацій Дмитра Рубана, очільника Університету Олександра Турунцева, директорки телеканалу «Київ» Наталії Лященко, в.о. директора КП «Київінформ» Євгена Лопушинського, а також студентів факультету журналістики вишу на чолі з деканом Галиною Горбенко.

Під час зустрічі представники Департаменту та медіа мали змогу ознайомитись із центрами компетентностей факультету журналістики: навчально-виробничою майстернею тележурналістики «АстудіЯ», навчальною лабораторією радіомовлення «RadioBG», навчально-виробничою майстернею «Грінченко-інформ» і центром сучасних комунікацій.

Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня (освітніх програм «Журналістика», «Контент-продюсування цифрових медіапроєктів», «Міжнародні медіа та цифрові комунікації», «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Медіа-комунікації») провели екскурсію в навчально-виробничій майстерні тележурналістики, де розказали про студентські проєкти та продемонстрували свої напрацювання.

Також гостей ознайомили із процесом створення подкастів на базі навчальної лабораторії радіомовлення, роботою онлайн-видання «Грінченко-інформ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]