Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати Київради підтримали початок реалізації інвестиційного проєкту на території Київської міської клінічної лікарні № 14

13 травня 2021 року, 13:28

Депутати Київради підтримали проєкт рішення, який передбачає надання дозволу Київській міській клінічній лікарні № 14 на знесення застарілих нежитлових будівель, які належать до комунальної власності міста Києва та початок підготовки інвестиційного конкурсу. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Знесення відбуватиметься виключно після визначення переможця інвестиційного конкурсу, укладення з ним договору та відшкодування інвестором вартості будівель і споруд, які підлягають знесенню, зазначають у Департаменті.

На сьогодні на території Київської міської клінічної лікарні № 14 розташовані, зокрема, 8 нежитлових будівель загальною площею 2482 кв. м: котельня, пральня, харчоблок, гараж, патолого-гістологічний корпус, овочесховище, газорозподільчий пункт та складське приміщення. Об’єкти закріплені за КМКЛ № 14 на праві оперативного управління та не використовуються за призначенням із 2000 року. Більшість із них побудовані у 1937 році.

Орієнтовна площа земельної ділянки, на якій передбачається реалізація інвестиційного проекту – 1,2 га.

Згідно з попередніми передпроєктними пропозиціями, на місці знесених об’єктів буде збудовано новий медичний центр із палатним відділенням, амбулаторно-поліклінічний заклад, пункт швидкої допомоги та паркінг на 49 м/місць.

Зобов’язання майбутнього інвестора визначатимуться на етапі формування пропозицій до умов відповідного інвестиційного конкурсу, які в установленому порядку розглядатиме постійно діюча конкурсна комісія із залучення інвесторів.

Організацію інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва приватного медичного центру на вул. Зоологічній, 3 у Шевченківському районі столиці покладено на Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]