Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутатський корпус затвердив положення про Київський міський інформаційно просвітницький центр «Крим – це Україна»

16 грудня 2021 року, 16:23

У Києві затверджено положення про комунальну установу Київський міський інформаційно просвітницький центр «Крим – це Україна». Таке рішення було прийнято сьогодні на пленарному засіданні Київради. Рішення підтримали 76 депутатів.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, центр є інформаційно-просвітницьким закладом, який надає інформаційно-консультативну підтримку внутрішньо переміщеним особам.

«Київська міська рада як повноважний представник територіальної громади міста Києва створює належні умови для громадян України та сприяє зміцненню національної єдності, консолідації українського суспільства. Діяльність просвітницького центру спрямована на відродження української громади АР Крим та міста Севастополя, розвитку культури корінних народів України – кримських татар, караїм, кримчаків та національних меншин, які змушені були покинути свої домівки та переїхати до столиці. Нашим завданням є збереженням історичної та культурної спадщини корінних народів. У столиці створюють комфортне середовище для того, щоб забезпечити захист прав і свобод українців. Крим – це Україна», – наголосив Володимир Бондаренко.

Він додав, що в центрі розроблятимуть заходи задля максимальної адаптації, а також захисту прав й свобод внутрішньо переміщених осіб на території Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]