Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ділянки Окружної дороги передали на баланс міста – Олександр Густєлєв

28 лютого 2020 року, 8:15

За ініціативи Київського міського голови столиця приймає на баланс міста ділянки Окружної дороги, що до цього часу обслуговувалися підрозділами Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор).

«На баланс міста передаються ділянки в Оболонському і Голосіївському районах. Це частина просп. Мінського і дорога від вул. Академіка Заболотного до Столичного шосе», – повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Нагадаємо, що на всіх ділянках, які були на балансі столиці, проведено масштабні капітальні ремонти.

Це, зокрема: вул. Заболотного, Одеська площа, ділянка Окружної дороги від повороту на Вишневе до розв’язки з просп. Перемоги, просп. Палладіна.

Роботи було виконано в комплексі: збудовано велодоріжки, покладено полімерасфальтобетон, облаштовано сучасне освітлення, нанесено розмітку тощо.

«Відповідний капітальний ремонт очікує і ділянки, які були на балансі Державного агентства автомобільних доріг, а тепер будуть обслуговуватися підрозділами КК «Київавтодор», – додав заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]